Kølige Kakao Ispinde

IMG_9069

Da jeg var barn fik man ikke bare sådan lige is på de varme dage.

Jeg længtes så meget efter kølige is, at jeg gav mig til selv at lave dem. Således blev de første is jeg nogensinde har
lavet disse kølige kakao ispinde.

Well, den gang lavede jeg dem på Oboy kakaopulver og letmælk. Nu har jeg videreudviklet opskriften, så den er blevet sundere og rigtig N’Ice.

UDSTYR

  • Isform
  • Ispinde

INGREDIENSER

  • 6 dl plantemælk (f.eks. mandelmælk eller soyamælk)
  • 4 spsk. kokospalmesukker
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 5 spsk. kakaopulver
  • 1 dl af smeltet 70% chokolade

Evt. krymmel: hampefrø, kakaonibs, guldstøv, tørrede hindbær, tørret havtorn.

SÅDAN GØR DU

Pisk planetmælk, kokospalmesukker, vaniljepulver og raw kakaopulver til kakaomælk.

Hæld kakaomælken i isforme og stik en ispind i. Frys i minimum 5 timer.

Inden servering smelter du chokoladen over et vandbad.

Dyp ispindende i den smeltede chokolade og drys øjeblikkelig med krymmel inden chokoladen stivner.


I min Online KvindeCirkel finder du blandt meget andet hundredevis af lækre og hormonhelende opskrifter OG en kæmpe e-bog fyldt med sommerlækkerier 

sommermad

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!