Rabarber Crumble

Rabarbercrumble

En fantastisk sommerdessert, som er utroligt let, at lave. Den minder mig om somrene i min mormors køkken. Denne opskrift er bare lavet i en glutenfri og sukkerfri version.


Til 6-8 personer

DET SKAL DU BRUGE

CRUMBLE

  • 2 1/2 dl rismel, mandelmel eller boghvedemel
  • 2 1/2 dl havregryn
  • 1 dl grofthakkede nødder og/eller mandler
  • 2 dl kokospalmesukker
  • 125 g smør (eller kokosolie)

RABARBER

  • 1/2 kg snittede rabarber
  • 1/2 økologisk citron og revet skal
  • kornene fra 1 stang vanilje
  • 1 dl kokospalmesukker
  • 10 dadler
  • 1 dl vand

TILBEHØR

Mandelis, kokosflødeis, skyr eller fåremælksyoghurt

Sæt ovnen på 180 grader.

Bland mel, havregryn, hakkede nødder og kokossukker sammen. Smuldr smørret i og ælt. Dejen må gerne smuldre.

Blend de 10 dadler med vand til en tyk dadelsirup.

Skær rabarberstilkene i stykker på ca. 3-4 cm og bland med citronskal, vaniljekorn, kokospalmesukker og dadelsirup. Kom rabarberblandingen i et smurt ovnfast fad, og drys smuldredejen henover.

Bag kagen til rabarberne er bløde og crumblen er gylden og sprød. (ca. 30 min).

Server kagen lun med kokosflødeis, skyr eller fåremælksyoghurt til.

 

 

I min Online KvindeCirkel får medlemmerne (blandt utroligt meget andet lækkert) min 111 s store e-bog SOMMERMAD:

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!