Rabarbersaft

rabarbersaft

Ingen sommer uden rabarbersaft. Denne er liflig, knap så sød og uden tilsat sukker.

DET SKAL DU BRUGE

  • 1/2 liter vand
  • 1/2 liter ufiltreret æblemost
  • 500 g rabarber
  • 1 vaniljestang og kornene heraf
  • 3 cm skræl fra en citron
  • Evt. honning til at søde ekstra med

Rens rabarberstænglerne og skær dem tern. Kom rabarber, vand, æblemost, citronskræl, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde. Kog op og lad det simre i ca. 10 minutter.

Tag gryden af varmen og lad saften køle af. Sigt saften gennem en sigte og hæld den direkte på flaske.

Rabarbersaften kan opbevares i et par uger på køl.

 

I min Online KvindeCirkel får medlemmerne (blandt utroligt meget andet lækkert) min 111 s store e-bog SOMMERMAD:

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!