HVID CHOKOLADE MED BLOMSTER

Screenshot 2022-05-15 at 16.47.01

Min familie elsker hvid chokolade. Desværre så er det umuligt at finde i butikkerne, både uden mælk og uden

sukker. Derfor blev jeg nødt til at opfinde min egen opskrift.

I anledning af sommeren, er den blevet pyntet med naturens eget overflødighedshorn af hvide blomster. Denne

hvide chokolade er utroligt nem at lave og ser imponerende ud drysset med en sand farvesymfoni af sommerblomster.

 

DET SKAL DU BRUGE  

  • 1 dl kakaosmør, smeltet
  • 3 spsk. cashewsmør (uden olie, jo fastere des bedre)
  • 3 spsk. sukrin melis
  •  vaniljekorn fra 1/2 stang vanilje
  •  Spiselige blomster (rose, æbleblomster, skovmærke, forglemmigej, ærenpris, bellis, syren m.m.)

 

Rør kakaosmør, cashewsmør, sukrin og vaniljekorn godt sammen.

Drys blomsterne over chokoladen inden den størkner.

 

TIP:

Du kan temperere den hvide chokolade, så den bliver mere sprød. Det kræver en skål, en gryde med vand og

et chokoladetermometer.

Hak kakaosmørret og hæld det i skålen.

Sæt skålen i gryden med lidt vand og tænd for blusset. Lad chokoladen varme op til 45 grader. Hold øje med

temperaturen med dit chokoladetermometer.

Nedkøl nu chokoladen til 26 grader, ved at placere skålen med chokoladen i et koldt vandbad. Rør i chokoladen

under nedkølingen.

Varm igen chokoladen op til 29 grader.

Nu er chokoladen tempereret og får en hårdere tekstur, som almindelig købechokolade.

Hvis du vil teste dine hormoner kan du gøre det med testen herunder:


 


HormonTest feature
HORMONELLE UDFORDRINGER?

Har du symptomer, som kan indikere en eller flere hormonelle ubalancer?

TAG TESTEN HER >>

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!