Kardemommesnurre med gurkemeje og ingefær

Skærmbillede 2021-11-08 kl. 12.38.10

De her kardemommesnurrer med gurkemeje og ingefær bliver du nødt til at prøve!

De er fyldt med julefryd og varmende krydderier!

KARDEMOMMESNURRER med gurkemeje og ingefær

Vanvittigt lækre og sprøde kardemommesnurrer, krydret med gurkemeje og ingefær.

 

Psst... vil du have denne og 10 andre lækre opskrifter, i en smuk e-bog?

Så kan du hente den GRATIS lige her >>


Til ca 18 stk. afhængig af størrelse

Dej:

• 100 g blødt smør eller smørbar blok
• 60 g kokossukker
• et nip salt
• 3 tsk stødt kardemomme
• 2 tsk stødt gurkemeje
• 1 tsk stødt ingefær
• 3 dl soyamælk
• 25 g gær
• 500 g sigtet speltmel
• 1 æg + 1 tsk gurkemeje til pensling


Remonce:
• 200 g blødt smør eller smørbar blok (ja, det er en hel del. Skal der bære fest, så lad der være fest;)
• 40 g kokossukker eller birkesød
• 4 tsk stødt kanel


Honning glace:
• 2 spsk honning
• 2 spsk kogende vand


Dej: Rør smør, sukker, salt og kardemomme, ingefær og gurkemeje sammen i en skål. Lun mælken i en lille gryde – hæld mælken over gæren i en skål, og rør indtil gæren er opløst. Hæld mælk og gær over i skålen med smørblandingen og rør det hele godt sammen. Tilsæt mel lidt ad gangen
Ælt dejen godt igennem og stil den lunt og lad hæve ca 1 time.

Lav imens remoncen ved at røre ingredienserne godt sammen.


Når dejen er hævet rulles den ud på et meldrysset bord som et rektangel. Fordel remoncen og fold 1/3 af dejen ind på midten og derefter den anden 1/3 del.
Skær lange strimler, á 2 – 3 cm i bredden, sno dem og slå en knude på hver strimmel. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve i ca. 30 minutter. Pensl med 1 æg rørt med gurkemeje. Penslingen forhindrer at for meget af remoncen løber ud under bagning.

Bages ved 225 grade varmluft i ca. 10 minutter.


Rør honning og vand sammen og pensl de varme snurrer med honningglace så snart de kommer ud af ovnen.

Opskriften er fra min e-bog Efterårets Immunstyrkende Opskrifter:

EFTERÅRS E-BOG

Og denne kan du hente gratis, lige her 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!