Søde og sprøde bønnevafler

D9146D74-E0E9-445F-A2D5-7F23F0D29F07

Lækre sprøde morgenmads- eller dessert vafler rige på lignaner, protein og fibre Server evt. med frugtsorbet af blendet frossen frugt og chokoladesauce.

Vaflerne her kan også bruges som morgenmad i weekenden. Og hvis du undlader sødt, er de en nem erstatning for brød.  

Det skal du bruge

Giver 10 vafler

450 g kogte, hvide bønner (evt. fra dåse eller glas)
1 1/2 dl vand eller mandelmælk
200 g boghvedemel
4 æg
1 knsp salt
1 tsk vaniljepulver
3 spsk kokospalmesukker, honning eller birkesød 
1 tsk bagepulver
lidt kokosolie

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne med en stavblender. Bag vaflerne i en vaffelformen  og kom i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Hvis du i stedet anvender et elektrisk vaffeljern, så varmer du dit vaffeljern op og hælder en stor spiseskefuld falafeldej på hver af de belgiske vaffelplader. Pas på med at bruge for meget dej, da det vil løbe ud af siderne, hvis du bruger for meget (vi taler af erfaring her). Luk vaffeljernet og lad vaflerne bage indtil lampen igen lyser grøn – de skal ca. have 5 minutter. Det er vigtigt at du ikke åbner vaffeljernet før tid.

Foto: Camilla Hey.
Opskrift fra min bog Hormonel Harmoni








 


HormonTest feature

HORMONELLE UDFORDRINGER?

Har du symptomer, som kan indikere en eller flere hormonelle ubalancer?

TAG TESTEN HER >>

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!