Kakao Mylkshake
Festlig kakao”mælk” med uden mælkeprodukter. Men fyldt med chokolade, is og kokosflødeskum! En kakao-flødeskums milkshake
Denne mylkshake er helt perfekt til filmaften og hygge. Du kan også lave den med varm kakao på en kold efterårsaften.
UDSTYR: Blender, sugerør, iskugler
Til et stort glas:
- 1 glas mandelmælk eller soyamælk
- 3 spsk raw kakaopulver
- 2 spsk. kokospalmesukker eller yaconsirup
- 1 knsp himalayasalt
- 1 dl kokosflødeskum
- 1 spsk hakket raw chokoladebar
- isterninger
Blend mandelmælk/sojamælk, kakaopulver, kokospalmesukker/yaconsirup og himalayasalt til kakaomælk.
Tip: tilsæt 1 tsk kollagenpulver, så bliver kakaoen ekstra cremet.
Fyld masser af isterninger i et stort glas.
Hæld kakaomælken over.
Top af med en portion kokosflødeskum og drys med hakket raw chokolade.
Opskriften er modereret fra min og Carolina Cia's bog "N'ice Cream - Super Super Is"
HORMONELLE UDFORDRINGER?
Har du symptomer, som kan indikere en eller flere hormonelle ubalancer?
Kategorier
- Opskrifter (41)
- Cyklus (20)
- DHEA (3)
- Fertilitet og infertilitet (6)
- Hormonel Harmoni (20)
- Hormonel Hud (1)
- HormonKuren (37)
- Immunforsvar (4)
- Insulin (4)
- Klientberetninger - Cases (1)
- Komplementær Hormonterapi (16)
- Kortisol (8)
- Menopause (8)
- Migræne (5)
- PMS (6)
- Progesteron (6)
- Prævention (3)
- Stofskifte (6)
- Stress (9)
- Testosteron (1)
- Østrogen (8)
- Nydelse (1)
- Phytonæringstoffer (3)
- Urtelatter (1)
- PCO (2)
- Endometriose (2)
- Næringsstoffer (1)
0 kommentarer
Skriv en kommentar
Log ind eller tilmeld dig som bruger for at skrive en kommentar