Rosen-islagkage (perfekt til alle sommerfesterne)
En overdådig kage, som er den perfekte afslutning på enhver sommerfest.
10 - 15 personer
Udstyr: blender, foodprocessor, springform (20-30 cm)
DET SKAL DU BRUGE
Kagebund
- 15 store medjool-dadler
- 2 tsk vaniljepulver
- 5 dl kokosmel
- 1 dl morbær
- 1 spsk kokosolie
- 5 dl friske bær f.eks. jordbær, blåbær, brombær, hindbær
Rosencreme
- 1 lille rødbede eller 1 spsk rødbedekrystal
- 4 dl cashewnødder
- 6 spsk kokosolie
- 5 dl vand
- 1 dl rosenvand
- 6 spsk rå honning
- Evt rosenblade, friske bær og spiselige blomster til pynt.
Bund:
Kør alle ingredienserne på nær bær til dej med konsistens som en puré i en foodprocessor.
Fordel dejen i bunden af springformen. Beklæd evt. bunden af springformen med bagepapir, så kagen let kan fjernes fra formen inden servering. Læg bærrene jævnt over hele kagebunden.
Rosencreme:
Riv rødbeden (medmindre du bruger rødbedekrystaller). Blend alle ingredienserne til en lyserød creme, og hæld cremen over bærrene.
Frys kagen i minimum 4 timer, til den er helt fast. Fjern springformen og lade kagen tø lidt op inden servering.
HORMONELLE UDFORDRINGER?
Har du symptomer, som kan indikere en eller flere hormonelle ubalancer?
Kategorier
- Opskrifter (41)
- Cyklus (20)
- DHEA (3)
- Fertilitet og infertilitet (6)
- Hormonel Harmoni (20)
- Hormonel Hud (1)
- HormonKuren (37)
- Immunforsvar (4)
- Insulin (4)
- Klientberetninger - Cases (1)
- Komplementær Hormonterapi (16)
- Kortisol (8)
- Menopause (8)
- Migræne (5)
- PMS (6)
- Progesteron (6)
- Prævention (3)
- Stofskifte (6)
- Stress (9)
- Testosteron (1)
- Østrogen (8)
- Nydelse (1)
- Phytonæringstoffer (3)
- Urtelatter (1)
- PCO (2)
- Endometriose (2)
- Næringsstoffer (1)
0 kommentarer
Skriv en kommentar
Log ind eller tilmeld dig som bruger for at skrive en kommentar